Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9220 niezalogowanych)
1 Post

(aga84)
Wiking
czarowniczka napisał:
Aga bo jak pacne to zobaczysz w iglo nie mieszkam mam domek na kurzej lapce heheh

No tylko troche daleko ten Twoj domek i chcialam tylko pomoc nocelg zorganizaowac, chyba nie myslalas ze probuje Ci mieszkanie zanlezc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Kurcze Grzes musimy ujednolicic zeznania

Czas podałeś to ja załatwię z chłopakami żeby się wyrobili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Grzes203 napisał:

Uffffff a juz myslalem ze strzelilem gafe!!!! Ratujesz moj honor Grzes!!! Wynagrodze to w sobote aby Twoj barek na dluzej ostal sie pelniejszy!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Grzes203 napisał:

Uffffff a juz myslalem ze strzelilem gafe!!!! Ratujesz moj honor Grzes!!! Wynagrodze to w sobote aby Twoj barek na dluzej ostal sie pelniejszy!!!

To nic takiego, jeszcze tylko trzeba Marteszkę powiadomić że samolot wcześniej startuje
Przypomniałeś mi ten nieszczęsny barek, muszę się wreszcie dowiedzieć gdzie on stoi,
nawet nie wiem czy jest dobrze pilnowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Grzes203 napisał:
Grzes203 napisał:

To nic takiego, jeszcze tylko trzeba Marteszkę powiadomić że samolot wcześniej startuje
Przypomniałeś mi ten nieszczęsny barek, muszę się wreszcie dowiedzieć gdzie on stoi,
nawet nie wiem czy jest dobrze pilnowany

pitu pitu a ja nadal nie mam instrukcji jak sprawnie przejac samolot w locie zachaczyc po czarowniczke i wyladowac przed HRC przed polnoca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
marteszka napisał:

pitu pitu a ja nadal nie mam instrukcji jak sprawnie przejac samolot w locie zachaczyc po czarowniczke i wyladowac przed HRC przed polnoca

Myślisz że to takie proste przetłumaczyć instrukcję jak jakiś złośliwiec napisał od prawej do lewej???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
tak sobie mysle ( bo smajk zostal juz dopuszczony do glosu ) , pamietajac o zaproszeniu od Ulva ze pewnie fajnie byloby sie poznac , fajnie by bylo posiedziec itd , ale mam takie dziwne obawy, tzn ze nie bedzie o czym gadac , bedzie nudno , pewnie spora czesc was juz sie zna, takie jakies ziarnko strachu mi kielkuje w tym temacie ...we mnie.
Nigdy nie poznawalem ludzi w ten sposob :/

mozna by rzec sie nawet boje bedac zupelnie szczerym -
Moze cos dla podtrzymania checi ?? ? Chlopaki i dziewczyny ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nie jest tak źle jak Ty to widzisz.
Owszem, na trzech pierwszych spotkaniach nic nie mówiliśmy, ale ostatnio wymieniliśmy się imionami a na początku ktoś mi nawet cześć nieśmiało powiedział. Nie wiem kto to był bo szybko się ukrył za plecami innych.
Na sobotę każdy ma przynieść na karteczce zapisany temat rozmowy jaki go interesuje i ponoć mamy rozmawiać. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
smajk napisał:
tak sobie mysle ( bo smajk zostal juz dopuszczony do glosu ) , pamietajac o zaproszeniu od Ulva ze pewnie fajnie byloby sie poznac , fajnie by bylo posiedziec itd , ale mam takie dziwne obawy, tzn ze nie bedzie o czym gadac , bedzie nudno , pewnie spora czesc was juz sie zna, takie jakies ziarnko strachu mi kielkuje w tym temacie ...we mnie.
Nigdy nie poznawalem ludzi w ten sposob :/

mozna by rzec sie nawet boje bedac zupelnie szczerym -
Moze cos dla podtrzymania checi ?? ? Chlopaki i dziewczyny ??

nie ma sie czego obawiac na kazdym spotkaniu jest ktos nowy i milo przyjety do grona forumowiczow spotykajacych sie w realu
a raczej bym sie nie obawiala ze nie bedzie tematow do rozmowy bo jak narazie byl problem odwrotny chcielismy gadac az rana tylko ze nam lokale zamykali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Grzes203 napisał:
Nie jest tak źle jak Ty to widzisz.
Owszem, na trzech pierwszych spotkaniach nic nie mówiliśmy, ale ostatnio wymieniliśmy się imionami a na początku ktoś mi nawet cześć nieśmiało powiedział. Nie wiem kto to był bo szybko się ukrył za plecami innych.
Na sobotę każdy ma przynieść na karteczce zapisany temat rozmowy jaki go interesuje i ponoć mamy rozmawiać. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok